Braxi

Braxi

Brandi en Max Himmelreich zijn het muzikale duo bekend als Braxi. Brandi kent u beter als Brandi Russell winnares van het SBS programma Popstars in 2008.
In 2012 trouwde zij met acteur Max Himmelreich en sinds die tijd vormen zij zowel privé alsmede op muzikaal vlak een perfect duo.
 
Braxi brengt originele popmuziek met theatrale invloeden en altijd met een gepassioneerde flair. In hun shows integreren zij elementen van theater, klassieke muziek en opera. Een presentatie van hun veelzijdigheid. Het element van verrassing zie je prominent terug in hun optredens.

Het repertoire bestaat onder andere uit werk van de iconische Kate Bush, David Bowie, Bette Midler en Cyndi Lauper maar ook moderner werk van Maroon 5, One Republic en Lady Gaga.

Max en Brandi hebben ruime ervaring in klassiek theater en muziektheater: Brandi's credits omvatten hoofdrollen in verschillende Amerikaanse theaterproducties en natuurlijk als succesvolle popzangeres in Nederland. Diverse top tien hits staan op haar naam en een full length solo album op iTunes.
Max staat bekend als het gezicht van wereldwijde top-modemerken en een omvangrijke carrière in het muziektheater waar hij naast acteert ook voor schrijft. Een aantal van Max’ producties worden uitgevoerd in theaters in Amsterdam.

 

De chemie en krachtige verbinding komt uitstekend tot zijn recht en of het nu om een intiem huiskamerconcert of een festival voor duizenden gaat; Braxi is in staat u te betoveren!

Meer informatie