Dewi Pechler

dewipechler

Dewi Pechler zag het levenslicht op 9 september 1983 te Dokkum en haar carriére start met het deelnemen aan de eerste editie van IDOLS in 2002.

In dit legendarische talentenprogramma bereikt Dewi uiteindelijk een respectabele 4e plaats en maakt een miljoenenpubliek kennis met de beeldschone zangeres.

Met haar eerste cd-album "Know Me" (2003) laat Dewi horen wat zij in huis heeft en mag gelijk twee grote hits noteren: "Left of center" en "Amazing". Daarnaast staat zij gelijktijdig in de hitlijsten met een duet met Idols Winnaar Jamai ("When you walk in the room").

Door de jaren heen staat Dewi op de meest uiteenlopende podia. Van Ahoy tot Arena. En krijgt in 2007 een vaste rol in de Musical Hair, waarmee zij 8 maanden door Nederland tourde.

In 2008 en 2010 komen er albums uit. Respectievelijk "True to my soul" en "Power of now". Van het laatste album komt de hit "Sour" waarmee Dewi hoog scoort in diverse hitlijsten.

Dewi laat zien dat ze er nog steeds is op muzikaal gebied en is weer volop te zien in de media en op TV. In 2011 volgt een fotoreportage in de Playboy

Sinds 2012 maakt Dewi deel uit van de vaste cast van de RTL 21onAir en Pandora dinnershows in Studio 21, Hilversum, daarnaast treedt zij op in heel europa, zowel solo alsmede met band.

Dewi Pechler
1 x 30 minuten
Incl. B-set / Techniek

Meer informatie