Head2Head Tapchallenge

Maak kennis met Head to Head tapchallenge, de spannendste biertapwedstrijd van Nederland. Een regelrechte publiekstrekker op ieder event. Deze onvergetelijke krachtmeting draait om kwaliteit, kennis, plezier en is toegankelijk voor iedereen!

Het format van de Head to Head Tapchallenge laat professionals en consumenten op een leuke, spannende en interactieve manier kennis maken met het belang van de juiste bierbehandeling.

Bij deze biertapwedstrijd tappen twee deelnemers tegelijk tegen elkaar op en speciaal voor deze contest ontwikkelde bar met dubbele tap. De fun is niet alleen dat je tegenover je tegenstander staat. Maar ook dat iedereen via het geanimeerde scorebord direct ziet wie en waarom je wint of verliest!

Meer dan 60 deelnemers per uur kunnen meedoen met de Head to Head Tapchallenge. En ze hoeven nergens op te wachten! Het is een een tegen een biertapwedstrijd tegen je collega, vriend/vriendin of een vreemde. Wie van de twee tapt het beste. Direct een winnaar en een verliezer en een proost/fotomoment met de score op de achtergrond.

Met kleinere groepen kan er ook een knock-out competitie opgezet worden en een heuse tap kampioen gekroond worden.

HEAD to HEAD TAPCHALLENGE

3 of 6 uur mogelijk

Incl. techniek

Basis presentatie geluidsset

Geanimeerd scorebord

Presentator / Jury

Incl. of Excl. Bier

Uitstraling kan gebrand worden op bedrijfs of productnaam

Meer informatie